A-Style is completer en Goedkoper!


Onze beautydagen zijn ALL-IN!Vriendinnendag

De gezelligste verwendag

Geheel verzorgde beautydag met o.a. heerlijke wellness en beautybehandelingen. Speciaal voor vriendinnen of zussen.


let op aanbieding

Only beautydag

Luxe wellness zonder sauna

Geheel verzorgde beautydag met o.a. gezichtsbehandeling, massage, wellness, luxe lunch en veel meer


Moeder - Dochterdag

Heerlijk samen vertroeteld worden

Dagje wellness, compleet verzorgd. Heerlijke ontspannen met o.a. beauty, wellness en privé sauna.


Vipdag

Volledig ontspannen en dagen lang nagenieten!

Meest luxe dagje wellness met privé sauna! Geheel verzorgd met o.a. luxe massages, uitgebreide gezichtsbehandeling, culinaire lunch en meer


Beautydag Man+Vrouw

Heerlijk met z'n tweeën!

Luxe dagje wellness voor (Echt)paren met o.a. Duo behandelingen! Geheel verzorgd de hele dag relaxen!


Good Morning/Afternoon

Er lekker tussenuit.

Een luxe ochtend of middag met wellness en beauty zonder sauna. Incl. luxe lunch.


Style & beautydag

Genieten van top tot teen

Geheel verzorgde beautydag met o.a. Massages, gezichtsbehandeling en wellness veel meer.


Zwanger Wellnessdag

Omdat je het verdient


Beauty verwendag voor die bijzondere negen maanden,


Wellness for one

Heerlijk voor jezelf


Lekker alleen naar de beautyfarm!


Sauna & Wellnessdag

Het luxe dagje sauna


All-in sauna en wellness pakket


Prijsvergelijker

Vergelijk A-Style en andere Wellness resorts


Conclusie: "A-Style is goedkoper, beter en completer"


Beautyfarm Cadeaubon
Vandaag nog in huis!

Beautyfarm Nieuwegein, Komkommers bij gezichtsbehandeling

Op zoek naar een origineel CADEAU?

denk dan eens aan een heerlijk dagje ontspannen in de BEAUTYFARM. Dat voelt als een vakantie en onze gasten voelen zich herboren.
Als enige hebben wij een "ALL-IN" formule.

All-in cadeaubon dus geen verrassing bij de kassa

Degene die de cadeaubon krijgt geen onaangename verrassing bij de kassa, als blijkt dat er voor van alles bijbetaald moet worden, zoals bij alle andere thermen en spa's en sauna's het geval is.
Een dagje wellness bij A-Style is tot in de puntjes geregeld.
Wij hebben de mogelijkheid om alleen het arrangement dat u geeft op de cadeaubon te vermelden
. Indien u liever niet het bedrag op de cadeaubon wilt.
De wellness cadeaubon. Het meest ontspannende cadeau

Cadeaubon per e-mail

U kunt hier de wellness cadeaubon bestellen. Wij sturen dan direct een wellness cadeaubon op, die uitgeprint kan worden. In de E-mail die u krijgt staat hoe u moet betalen. Na ontvangst van uw betaling sturen we u per mail een voucher (betalingsbewijs). Degene die de beautydag krijgt levert deze voucher in en wij zorgen voor ervoor dat degene die het wellness cadeau krijgt heerlijk in de watten gelegd wordt!

Cadeaubon op de telefoon

U krijgt van ons ook een code waarmee op de smartphone de gegeven cadeaubon verschijnt. Zo ziet degene die de deze beautydag cadeau krijgt precies wat ze krijgen.

Wellnessbon ophalen

U kunt bij ons gezellig de cadeaubon ophalen. Onder het genot van een kop koffie of thee, pakken wij de cadeaubon leuk voor u is. Belt u even voordat u komt?

BESTEL Cadeaubon


adres

wellness cadeaubon De cadeaubon kan ingewisseld worden op:

Kies arrangement ?
* Wat doen wij met uw bestelling?
U krijgt direct een automatische ontvangstbevestiging per E-Mail. De bon sturen wij zo spoedig mogelijk (meestal binnen enkele uren) Voorwaarden en meer ....
A-Style beautyfarm
Tritonburg 1 t/m 5
3437 HN Nieuwegein

030-737 0100

klik en bel

Over Ons

Wij zijn een familiebedrijf opgericht in 1989 en hebben een team van zeer vriendelijk en vakkundig personeel.
Wij hebben een zeer hoge waarderingen op diverse beoordelingssites, zoals op Facebook 4,8 uit 5 sterren. Een 9,3 op www.verwendagen.info; 4,7/5 op op www.kuuroord.50g.com. Google reviews 4,8/5.
Wij zijn anders dan de thermen en saunaresorts. Bij sauna's en spa's komen honderden bezoekers per dag, terwijl bij ons op een dag maar een zeer beperkt aantal gasten zijn. Reserveren is daarom ook noodzakelijk.
A-Style beautyfarm staat voor luxe, ontspanning en gezelligheid. ingang A-Style beautyfarm Winter ingang A-Style beautyfarm

A-Style beautyfarm is Uniek!

Vele bekende Nederlanders en buitenlandse gasten bezoeken ons onze unieke beautyfarm. Wij zijn groots in kleinschaligheid.
Onze beautyfarm is gezellig, luxe, knus en zeer ruim van opzet.
Er zijn Luxe zitjes en ligbanken, gezellige bar, lounge, een echte hout gestookte open haard met heerlijke stoelen waar u kunt genieten van het knetterende vuur.

Puur genieten en heerlijk ontspannen! U kunt rustig ergens liggen of zitten of juist gezellig aan de bar of bij een echte open haard met romantisch knetterend vuur. De rustieke omgeving brengt u direct in een ontspannen sfeer. Bij mooi weer kunt u in onze tuin. Met een senang kletterende watervalletjes komt u tot rust. Aan de één zijde van de watervalletjes is een terras waar u kunt genieten van een drankje. Aan de andere zijde is een zonneterras met ligbedden. Er is buiten ook een luxe lounge hoek. De schitterend aangelegde tuin met is een must bij goed weer.


Sauna's badkleding toegestaan?

Bij de meeste arrangementen kunt u "sauna privé" bijboeken. U heeft dan met uw groepje (vanaf 2 personen) een gehele sauna afdeling voor uzelf. Geen pottenkijkers, maar heerlijk privé naar de sauna. In spa-resorts, thermen en wellness-centra moet u naakt!, maar bij ons is het UW keuze! Bij sommige beautydagen is sauna privé inclusief.
Dat is pas echt genieten van uw wellnessarrangement.


Damesdag

Bij veel sauna's en thermen zijn er vrouwendagen. Dit omdat het sauna publiek voor 71% uit heren bestaat. Bij onze beautyfarm is 92% van onze gasten vrouw. A-Style beautyfarm is gericht op wellness en beauty. Hoewel we 6 verschillende sauna's hebben, is de sauna-ronde slechts één van de vele onderdelen van het uw beautydag, dat vooral uit wellness en beautybehandelingen bestaat.

Milieuvriendelijkste sauna ter wereld

De gezelligste beautydag

Uw gastvrouw is er speciaal voor om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zoveel mogelijk bijelkaar blijft. Dat is wel zo gezellig en geeft volop rust. Bij ons betaald u geen toeslag als u alleen komt of met een oneven aantal. Onze beautyarrangementen zijn het meest compleet voor de laagste prijs. A-Style staat voor Wellness, Beauty en Sauna op hoog niveau!


Dé beautyfarm van bekende Nederlanders.

Vele BN'-ers en buitenlandse gasten komen speciaal naar A-Style beautyfarm en zijn er vaste gasten. Zij waarderen de kleinschaligheid, rust, de grootse ruimte, het niveau en de enorme privacy! Een beautydag bij A-Style is tot in de puntjes geregeld!Milieuvriendelijkste sauna ter wereld

Bekende Nederlanders en buitenlandse gasten A-Style beautyfarm - Nieuwegein


Dé milieuvriendelijkste sauna ter wereld.

Milieuvriendelijkste sauna ter wereld

A-Style beautyfarm heeft al sinds 2005 de duurzaamste sauna door de unieke wijze om de sauna's te verwarming. Hiervoor wordt voor een deel het zeer milieuvriendelijke stadsverwarming gebruikt. Hoe onze beautyfarm de milieuvriendelijkste ter wereld is en wat onze plannen zijn om zelfs dat nog te verbeteren ziet u in het bovenstaande schema.
Meer comfort en beter voor het milieuOns volledige privacyverklaring vindt u hier

Familie de Ree en medewerksters
heten u van harte welkom


A-Style beautyfarm
Tritonburg 1 t/m 5
3437 HN Nieuwegein

ZO BEREIKT U ONS MET DE AUTO:Vanaf de A2 AMSTERDAM
Bij knooppunt Oudenrijn gaat u richting Arnhem de A12 op en komt u op de “Ring Utrecht (zuid)”. Hier neemt u afslag 16 (Nieuwegein)
Kijk verder bij "in Nieuwegein"

Vanaf de A2 MAASTRICHT / DEN BOSCH / EINDHOVEN

Op de A2 gaat u richting Amsterdam. Bij Utrecht, knooppunt Oudenrijn gaat u richting Arnhem de A12 op en komt u op de “Ring Utrecht (zuid)”. Hier neemt u afslag 16 (Nieuwegein)
(LET OP! voordat u bij knooppunt Ouderrijn bent, komt u eerst afslag Nieuwegein-Zuid en afslag Nieuwegein op de A2 tegen. Deze moet u NIET hebben!) Kijk verder bij "in Nieuwegein"


Vanaf de A27 BREDA / GORINCHEM / ROTTERDAM-ZUID

Bij Gorinchem gaat u richting Utrecht. Bij knooppunt Everdingen (Vianen) richting Utrecht-West (A2). Bij knooppunt Oudenrijn gaat u richting Arnhem de A12 op en komt u op de “Ring Utrecht (zuid)”. Hier neemt u afslag 16 (Nieuwegein)
(LET OP! voordat u bij knooppunt Oudenrijn bent, komt u eerst afslag Nieuwegein-Zuid en afslag Nieuwegein op de A2 tegen. Deze moet u NIET hebben!) Kijk verder bij "in Nieuwegein"

Vanaf ANTWERPEN (BELGIË)

Bij Hazeldonk gaat u de grens over richting Breda. Vanaf Breda gaat u richting Gorinchem en vervolgens richting Utrecht. Bij knooppunt Everdingen (Vianen) richting Utrecht-West [A2]. Bij knooppunt Oudenrijn gaat u richting Arnhem de A12 op en komt u op de “Ring Utrecht (zuid)”. Hier neemt u afslag 16 (Nieuwegein)


Vanaf LOMMEL (BELGIË)

Bij Lommel gaat u richting Valkenswaard. Waar u de snelweg A2 richting Eindhoven gaat. Vanaf Eindhoven gaat u richting Amsterdam. ichting Breda. Vanaf Breda gaat u richting Gorinchem en vervolgens richting Utrecht. Bij knooppunt Everdingen (Vianen) richting Utrecht-West [A2]. Bij knooppunt Oudenrijn gaat u richting Arnhem de A12 op en komt u op de “Ring Utrecht (zuid)”. Hier neemt u afslag 16 (Nieuwegein)


VANAF de A27/A28 - HILVERSUM / AMERSFOORT

Bij Utrecht (knooppunt Lunetten) Neemt u de “Ring Utrecht-zuid” (richting den Haag). Bij knooppunt Oudenrijn neemt u afrit 16 (Nieuwegein)
Kijk verder bij "in Nieuwegein"

VANAF de A12 DEN HAAG / GOUDA / ROTTERDAM

Bij knooppunt Ouderijn gaat u richting Nieuwegein "Ring Utrecht (zuid)", neem hier afrit 16 Kijk verder bij "in Nieuwegein"


de A12 - ARNHEM - NIJMEGEN

Bij Utrecht (knooppunt Lunetten) gaat u de “Ring Utrecht-Zuid” op. Hier neemt u afrit 16 (Nieuwegein)

AB OBERHAUSEN - DUISBURG - DÜSSELDORF (DEUTSCHLAND) [E35] - [A12]

In Utrecht (Kreuzung Lunetten) betreten Sie den "Ring Utrecht-Zuid". Hier nehmen Sie die Ausfahrt 16 (Nieuwegein) Von der Autobahn folgen Sie der Wegweiser nach Nieuwegein. Sie komen automatisch im "A.C. Verhoefweg ". An der Shell Tankstelle biegen Sie rechts ab. Sie erreichen dann den "Batauweg". Dies macht nach ca. 400 m eine scharfe Kurve nach links. Nach dieser Kurve nehmen Sie sofort die erste Straße links (vor der Bushaltestelle). Sie erreichen dann die "Hermesburg". Die zweite Straße rechts ist die "Tritonburg". Hier ist unsere parkplatz

IN NIEUWEGEIN

Vanaf de snelweg volgt u de borden richting Nieuwegein. U komt dan vanzelf op de “A.C. Verhoefweg”. Bij het Shell-station gaat u rechtsaf. U komt dan op de "Batauweg". Deze maakt na ca. 400 m een scherpe bocht naar links. Na deze bocht neemt u direct de eerste afslag links (Vóór de bushalte). U komt dan op de “Hermesburg”. De 2de straat rechts is de Tritonburg.

Navigatie-systemen.

Indien de Tritonburg niet voorkomt in uw navigatiesysteem, kunt u de Nereusburg of de Hermesburg proberen. De Tritonburg is hiervan een zijstraat.

Gratis Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

ZO BEREIKT U ONS MET HET OPENBAAR VERVOER

Vanaf Utrecht CS (Utrecht Centraal Station)
rijdt lijn 77 tot op 2 minuten lopen van onze beautyfarm (Halte Middenweide).
Reistijd ongeveer 20 minuten (Zie www.9292ov.nl voor details).
Vanaf halte Middenweide loopt u naar de Hermesburg.
De 2de straat rechts is de Tritonburg.